Huggeormen

Fælleskøkken i bygning K

Fællesværksted i Bygning K

Huggeormen ligger ved bygning K, som ses i den røde cirkel

Huggeormen ligger ved bygning K, som ses i den røde cirkel

Fællesværksted i bygning K

Fælleskøkken i bygning K

Huggeormen

En gruppe af kunstnere tog i 2018 initiativ til Huggeormen, der er et kunstnerdrevet skulpturværksted forprofessionelle kunstnere i Aarhus. En fælles faglig platform for netværk og vidensdeling, hvor der kan arbejdes med kunstprojekter i store formater – og med processer, der larmer, fylder, ryger, støver, sviner, etc.

Huggeormen består nu af en 40 fods container til opbevaring, en stor overdækning, strøm, trykluft, arbejdsborde, udendørslys, etc. Huggeormen ligger i Den Grønne Kile; et område, der strækker sig fra Godsbanen til Ringgadebroen. Stedet er placeret ved bygning K, hvor der er adgang til fællesfaciliteter som køkken, toilet og varme.

Udover udlejning til faste brugere, planlægger Huggeormen også forskellige arrangementer og kurser. Eks. Art Weekend Aarhus i oktober 2020, hvor der blev skabt et stort fælles projekt på pladsen med opbygning af installation og ovn/brænding: MELLEMTIDEN.

Har du lyst til at blive medlem, leje dig ind for kortere eller længere perioder, lave kurser, etc., så skriv til: huggeormemail@gmail.com.

Medlemskab af Huggeormen koster 200 kr. om året.